وزیر بهداشت گفت: حدود ۲۵ روز قبل پس از اعلام ابتلای تعدادی از مردم به کروناویروس در چین، عنوان کردم که صدای پای کرونا را در اطراف کشور می شنوم و اصرار کردم که محدودیت هایی را به ویژه برای پروازها ایجاد کنید و شاید تنها کسی که ایستادگی و حمایت کرد و موجب دلگرمی بنده شد، دکتر جهانگیری معاون اول رییس جمهور بود.
وزیر بهداشت گفت: حدود ۲۵ روز قبل پس از اعلام ابتلای تعدادی از مردم به کروناویروس در چین، عنوان کردم که صدای پای کرونا را در اطراف کشور می شنوم و اصرار کردم که محدودیت هایی را به ویژه برای پروازها ایجاد کنید و شاید تنها کسی که ایستادگی و حمایت کرد و موجب دلگرمی بنده شد، دکتر جهانگیری معاون اول رییس جمهور بود.
به گزارش وبدا، دکتر سعید نمکی در بیست و هشتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری که با حضور معاون اول رییس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار داشت: به عنوان کهنه سرباز نظام سلامت که ۳۰ سال پیش مسئولیت اداره بهداشت کشور را بر عهده داشتم و در ریشه کنی مالاریا، حذف سرخک، ریشه کنی فلج اطفال، حذف کزاز به ویژه کزاز بندناف و برنامه های مختلف مسئولیت داشتم و امسال در سیلاب های گسترده ابتدای سال بدون هیچ کمک خارجی و در اوج تحریم توانستیم اوضاع بهداشتی مناطق سیل زده را کنترل کنیم و هیچ اپیدمی بیماری نداشته باشیم و آنفلوآنزای فصلی امسال را به خوبی مدیریت کردیم باید بگویم که قطعا کرونا را شکست خواهیم داد و امروز نیز بسیج "کرونا را شکست می دهیم" را به عنوان بسیج ملی در همه دانشگاه های علوم پزشکی آغاز کردیم و مردم یقینا اطمینان داشته باشند که به زودی پیام مهار کروناویروس در کشور را خواهند شنید.
وی افزود: در فصل شیوع آنفلوآنزای H1N1 در کشور ۱۳ هزار و ۲۰۰ نفر مبتلا شدند و کشندگی بیماری زایی آن به مراتب از کروناویروس بیشتر بود در حالیکه آمریکا حدود ۱۰ هزار مرگ بر اثر آنفلوآنزای فصلی گزارش کرد و مرگ و میر در ایران در این زمینه، جزو کشورهای بسیار خوب و در حد کشورهای پیشرفته بود.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: همواره شکرگزار خداوندیم که در سالهای بعد از انقلاب توانستیم در اعتلای آموزش عالی کشور گام های موثری برداریم. قبل از انقلاب ۶ دانشکده پزشکی در کشور با حداکثر ۶۰۰ فارغ التحصیل در سال، فعالیت داشتند اما امروز سالانه بیش از ۷ هزار نفر در رشته های پزشکی در کشور فارغ التحصیل می شوند و بهترین متخصصین در علوم پایه و بالینی را در سراسر کشور داریم.
دکتر نمکی تصریح کرد: وقتی در جلسات تقدیر از نخبگان و برگزیدگان علمی حضور دارم هم خوشحال و هم غمگین می شوم. شادمانم چون نخبگان بی نظیری در کشور داریم که افتخاری برای ایران هستند و غمگینم که خیلی از برگزیدگان و نخبگان، پا به رکاب رفتن و مهاجرت دارند.
وی ادامه داد: متاسفانه هر روز موجی از بهترین فرزندان ایران را به بانک ژنتیک کشورهای توسعه یافته تقدیم می کنیم که یک غصه بزرگ برای افرادی مانند ما است که دل به پیشرفت کشور و امید به نسل کشور داریم البته بخش عمده ای از این پدیده به عدم توانمندی ما در نگهداری از نخبگان و برگزیدگان مربوط می شود.
وزیر بهداشت اظهار داشت: باید با نخبگان و برگزیدگان عرصه علم و دانش کشور به نحو ویژه عمل و برخورد کنیم. اگر بخواهیم نخبگان کشور را نگه داریم باید آنها را بنوازیم و اولین غصه ما مدیران اجرایی کشور این است که نسل سازنده آینده مملکت را خدای ناکرده بی دلیل در سبدی بگذاریم و به بیرون از مرزها تقدیم کنیم.
دکتر نمکی ادامه داد: از برگزیدگان علمی تقاضا دارم که بیشتر از قبل به این فکر کنیم که باید در این کشور خدمت کنیم. وقتی قبل از انقلاب از دانشگاه فارغ التحصیل شدیم، به سیستان و بلوچستان فکر می کردیم چون به شدت در معرض مالاریا و بیماری های واگیر قرار داشتیم و انتظار داریم که نخبگان و برگزیدگان، کمی صبورتر باشند و دلبستگی شان را به این آب و خاک عمیق تر کنند و بدانند که هیچ کجا، سرزمین مادری نیست و هیچ دامنی، مهربان تر از دامن وطن نیست./۲۰۶
نسخه چاپی ارسال به دوست
شنبه ٣ اسفند ١٣٩٨ - ١٩:٤٠ /
سلام
خوشحال میشم به وبلاگم سر بزنی
وبلاگم بازدید خوبی داره.
علاقمند به تبادل لینک بودی خبرم کن